Sposób przygotowania:
Precelki z czekoladą
1. Utrzeć masło z cukrem. Dodać jajka i wymieszać.
2.Wsypać mąkę i kakao. Wyrobić miękkie ciasto. Wstawić na 15 minut do lodówki.
3. Kawałki ciasta rolować w palcach aż powstaną wałeczki. Zaplatać precelki, kułka lub zostawić paluszki.
4. Ułożyć precelki na blasze wysmarowanej masłem.
5. Piec 12 min w 190 stopniach. Posypać cukrem pudrem.
2.Wsypać mąkę i kakao. Wyrobić miękkie ciasto. Wstawić na 15 minut do lodówki.
3. Kawałki ciasta rolować w palcach aż powstaną wałeczki. Zaplatać precelki, kułka lub zostawić paluszki.
4. Ułożyć precelki na blasze wysmarowanej masłem.
5. Piec 12 min w 190 stopniach. Posypać cukrem pudrem.
luna
http://www.kuchnia24h.pl/precelki-czekoladowe,2034.html
zurawik91