Sposób przygotowania:
Prosty deserek ryżowy
Ryż ugotować według opisu na opakowaniu.
Po ugotowaniu przepłukać zimną wodą i wystudzić.
Kiwi obrać przekroić na ćwiartki, a następnie na plasterki.
Jabłko obrać, przekroić usunąć gniazda nasienne, pokroić w kawałki.
Mango obrać, odkroić od kostki i pokroić w kawałki.
Do ugotowanego i ostudzonego ryżu dodać owoce oraz cukier do smaku, wymieszać.
Przełożyć do pucharków posypać cynamonem.
Po ugotowaniu przepłukać zimną wodą i wystudzić.
Kiwi obrać przekroić na ćwiartki, a następnie na plasterki.
Jabłko obrać, przekroić usunąć gniazda nasienne, pokroić w kawałki.
Mango obrać, odkroić od kostki i pokroić w kawałki.
Do ugotowanego i ostudzonego ryżu dodać owoce oraz cukier do smaku, wymieszać.
Przełożyć do pucharków posypać cynamonem.
gusia1000