iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pstrąg z rusztu z czerwoną fasola

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Szybko się robi a smakuje doskonale

Pstrąg z rusztu z czerwoną fasola Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pstrąg z rusztu z czerwoną fasola

 

  • filet pstrąga
  • papryka czerwona słodka
  • sól ziołowa
  • fasola czerwona
  • masło ok 1 łyżeczka
  • mozzarella 1/3 kulki

Sposób przygotowania:

Pstrąg z rusztu z czerwoną fasola
Rybę pruszymy papryką słodką i solą ziołową . Smażymy na ruszcie lub grillu .
Na masełko na patelni dajemy fasole doprawiamy solą chwilę dusimy .Nakładamy na ciepłego pstrąga .Ozdabiamy mozzarellą .Wszystko kropimy cytryna
Pstrąg z rusztu z czerwoną fasola
Etap 1
Pstrąg z rusztu z czerwoną fasola
Etap 2

Tagi:

pstrąg