Sposób przygotowania:
Pudding czekoladowy z awokado
Awokado przekrawamy na pół, usuwamy pestki i wydrążamy miąższ, przekładamy do malaksera i rozdrabniamy, następnie dodajemy miód oraz kakao i całość blendujemy przez kilkanaście sekund do uzyskania gęstego kremu czekoladowego.
Na koniec dodajemy mleko sojowe i blednujemy do połączenia. Przekładamy pudding do pucharków, oprószamy tarta czekoladą.
Wstawiamy na pół godziny do lodówki.
Na koniec dodajemy mleko sojowe i blednujemy do połączenia. Przekładamy pudding do pucharków, oprószamy tarta czekoladą.
Wstawiamy na pół godziny do lodówki.
![Pudding czekoladowy z awokado Pudding czekoladowy z awokado](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pudding-czekoladowy-z-awokado-434384.jpg)
![Pudding czekoladowy z awokado Pudding czekoladowy z awokado](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pudding-czekoladowy-z-awokado-434386.jpg)
![Pudding czekoladowy z awokado Pudding czekoladowy z awokado](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pudding-czekoladowy-z-awokado-434387.jpg)
![Pudding czekoladowy z awokado Pudding czekoladowy z awokado](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pudding-czekoladowy-z-awokado-434388.jpg)
SylaUla
Konczi
zgadzam się w 100% :) zdrowy deser