Sposób przygotowania:
Pyszne ciasto na zimno
Na początku według przepisów podanych na opakowaniu przygotować krem ajerkoniakowy i krem waniliowy.
Przygotować blaszkę na ciasto.Wyłożyć ją folią.
Na dno ułożyć warstwę herbatników.Na nią krem ajerkoniakowy.Na krem kolejną warstwę herbatników.Na herbatniki wylać gotową masę krówkową z puszki.Na masę znowu warstwę herbatników.Następnie wyłożyć krem waniliowy.
Na ostatnią kremową warstwę wysypać wiórki kokosowe.
Blaszkę z ciastem wstawić do lodówki.Najlepiej na 12 godzin.
Smacznego.
Przygotować blaszkę na ciasto.Wyłożyć ją folią.
Na dno ułożyć warstwę herbatników.Na nią krem ajerkoniakowy.Na krem kolejną warstwę herbatników.Na herbatniki wylać gotową masę krówkową z puszki.Na masę znowu warstwę herbatników.Następnie wyłożyć krem waniliowy.
Na ostatnią kremową warstwę wysypać wiórki kokosowe.
Blaszkę z ciastem wstawić do lodówki.Najlepiej na 12 godzin.
Smacznego.