Sposób przygotowania:
Pyszne jajeczko
Kapustę poszatkować ,zasypać 1/4 szklanki cukru ,
wymieszać pozostawić na 2 godziny.
Jabłko zetrzeć na tarce ,marchewkę tez zetrzeć na tarce ,cebule pokroić w kostkę,i szczypiorek tez posiekać .Wszystko wymieszać
razem i zrobić zalewę ze składników ,wymieszać z kapusta .Kapustce
wkładam do słoików i w lodowce możną trzyma do trzech miesięcy .Surówką jest bardzo dobra,Smacznego.
Mięso dobrze wyrobić z jajkiem,bułką,cebule starta na tarce .Doprawić solą i pieprzem. Formować kotleciki i do każdego włożyć ugotowane jajko.Dobrze zawinąć. Obtoczyć w tartej bułce i smażyć na gorącym oleju na małym ogniu.Podawać z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Smacznego.
wymieszać pozostawić na 2 godziny.
Jabłko zetrzeć na tarce ,marchewkę tez zetrzeć na tarce ,cebule pokroić w kostkę,i szczypiorek tez posiekać .Wszystko wymieszać
razem i zrobić zalewę ze składników ,wymieszać z kapusta .Kapustce
wkładam do słoików i w lodowce możną trzyma do trzech miesięcy .Surówką jest bardzo dobra,Smacznego.
Mięso dobrze wyrobić z jajkiem,bułką,cebule starta na tarce .Doprawić solą i pieprzem. Formować kotleciki i do każdego włożyć ugotowane jajko.Dobrze zawinąć. Obtoczyć w tartej bułce i smażyć na gorącym oleju na małym ogniu.Podawać z ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty. Smacznego.
msewka