Sposób przygotowania:
Nocne leniwe ciasto drożdżowe z truskawkami
Miskę nakryć talerzem i zostawić na całą noc na blacie kuchennym.
Mikserem spiralami z 3 minuty wyrobić składniki, przełożyć do formy 34x25 cm z papierem do pieczenia, na wierzchu poukładać gęsto truskawki.
Kruszonka kokosowa: wiórki kokosowe 100 gram, masło miękkie 15 dag, maka krupczatka 100 gram, cukier 100 gram, ręką lub spiralami miksera utrzeć kruszonkę, posypać ciasto z truskawkami.
Piekarnik nagrzany na 190 C, grzanie góra/dół, ciasto piec około 55 minut, w formie ciasto wystudzić...SMACZNEGO!!!
Mikserem spiralami z 3 minuty wyrobić składniki, przełożyć do formy 34x25 cm z papierem do pieczenia, na wierzchu poukładać gęsto truskawki.
Kruszonka kokosowa: wiórki kokosowe 100 gram, masło miękkie 15 dag, maka krupczatka 100 gram, cukier 100 gram, ręką lub spiralami miksera utrzeć kruszonkę, posypać ciasto z truskawkami.
Piekarnik nagrzany na 190 C, grzanie góra/dół, ciasto piec około 55 minut, w formie ciasto wystudzić...SMACZNEGO!!!