Sposób przygotowania:
Qesadilla z indykiem i warzywami
Na patelni, na rozgrzanym oleju podsmażamy mielone mięso, mieszając, żeby nie porobiły się grudki z mięsa. Warzywa mrożone Hortex wrzucamy na durszlak, przelewamy gorącą wodą, a gdy odciekną, to wrzucamy na patelnie z mięsem. Całość smażymy przez ok 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Dolewamy przecier pomidorowy, mieszamy i doprawiamy do smaku solą, pieprzem, słodką papryką i chili- całość powinna być dość pikantna. Mozzarellę kroimy w drobną kostkę. Na połowie placka tortilli sypiemy trochę mozzarelli, rozprowadzamy warzywa z mięsem z patelni, posypujemy pokrojoną mozzarellą, składamy placek i umieszczamy na patelni. Smażymy ok 3 minut z każdej strony. Zdejmujemy z patelni, kroimy na trójkąty i od razu podajemy.