Sposób przygotowania:
Rafaello 7
Biszkopt : Jaja ucieramy cukrem i dodajemy mąkę cały czas mieszając wsypujemy proszek do pieczenia . Gdy masa będzie jednolita wylewamy na blaszkę wysmarowaną masłem . Pieczemy w temp : 170 C około 30 minut . Studzimy i przekrajmy na pół . Masa : Z litra mleka odlać 1,5 szklanki do większej części wsypać cukier i zagotować do mniejszej dodać przesianą mąkę i dobrze wymieszać . Gdy mleko z cukrem się zagotuje dodajemy mleko z mąką i mieszamy aż powstanie nam budyń . Studzimy . Masło miksujemy i dodajemy stopniowo po 1 dużej łyżce budyniu cały czas miksujemy ja do masy dodaję 2 łyżki kokosu . Blaty biszkoptowe przekładam masą : biszkopt - masa- biszkopt - i kokos . Kokos podsmażam na patelni z masłem i cukrem na złoty kolor . Posypuję wierzch . I wkładam do lodówki