Sposób przygotowania:
Rafaello wg Madiji
Białka ubic na sztywno. Dodać cukier i żółtka i zmiksować. Dodać przesitowaną mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Piec 20 minut w temp. 170 stopni.
Kokos zmielić. żelatynę rozpuscić wg przepisu na opakowaniu. Śmietanę ubijac na wysokich obrotach aż będzie sztywna. Dodac cukier, kokos i zimną żelatynę. Zmiksować do calkowitego wymieszania skladników.
Przełożenie: biszkopt+powidła+masa+biszkopt+masa+płatki migdalowe
Biszkopty można nasaczyć malibu;)
Kokos zmielić. żelatynę rozpuscić wg przepisu na opakowaniu. Śmietanę ubijac na wysokich obrotach aż będzie sztywna. Dodac cukier, kokos i zimną żelatynę. Zmiksować do calkowitego wymieszania skladników.
Przełożenie: biszkopt+powidła+masa+biszkopt+masa+płatki migdalowe
Biszkopty można nasaczyć malibu;)
Natala1210