sylwia17

sylwia17

Szef Kuchni
[Przepisów: 36]

Rafaello14

  • 3
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Tym ciastem zajada się cała rodzina.

Rafaello14

Składniki:

Rafaello14

 

 

 

Sposób przygotowania:

Rafaello14
biszkopt; Białka oddzielamy od żółtek. Biała ubijamy na sztywno ze szczyptą soli. Do żółtek dodajemy cukier i ocet, mieszamy. Do białek dodajemy resztę składników. Mieszamy wylewamy do przygotowanej formy i pieczemy ok 30 min. Biszkopt studzimy i przekrawamy w poprzek. krem; Z mleka mąki i cukru gotujemy gęsty budyń. Margarynę ucieramy na puch z aromatem i dodajemy stopniowo zimny budyń. Całość ucieramy do połączenia się składników. przełożenie; ciasto- dżem- krem- ciasto- dżem- kokosy

Tagi:

biszkopt