Sposób przygotowania:
Ragout z kurczaka
Przygotowanie:
Ugotuj ziemniaki.Dymkę,paprykę i pieczarki oczyść,pokrój.Czosnek obierz,posiekaj.Mięso pokrój w kostkę.Oprósz solą i pieprzem.Zrumień na rozgrzanym oleju.Dodaj pokrojone warzywa i pieczarki.Smaż jeszcze 5 minut.Podlej bulionem i gotuj około 10 minut.Dodaj śmietanę,przypraw do smaku.Podawaj z ziemniakami posiekanymi natką.
Ugotuj ziemniaki.Dymkę,paprykę i pieczarki oczyść,pokrój.Czosnek obierz,posiekaj.Mięso pokrój w kostkę.Oprósz solą i pieprzem.Zrumień na rozgrzanym oleju.Dodaj pokrojone warzywa i pieczarki.Smaż jeszcze 5 minut.Podlej bulionem i gotuj około 10 minut.Dodaj śmietanę,przypraw do smaku.Podawaj z ziemniakami posiekanymi natką.