Sposób przygotowania:
Makaron ze szpinakiem wg Megg
Makaron ugotować w osolonej wodzie wg przepisu na opakowaniu.
Szpinak rozmrozić, wyłożyć na niewielką ilość rozgrzanego oleju i smażyć aż do odparowania wody.
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę i dodać do szpinaku. Następnie dodać wszystkie przyprawy oraz śmietanę i wszystko razem wymieszać i smażyć przez kilka minut aby wszystkie smaki się połączyły.
Ugotowany i odcedzony makaron dodać na patelnię do szpinaku i wszystko razem wymieszać.
Makaron ze szpinakiem podawać od razu po przygotowaniu.
Szpinak rozmrozić, wyłożyć na niewielką ilość rozgrzanego oleju i smażyć aż do odparowania wody.
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę i dodać do szpinaku. Następnie dodać wszystkie przyprawy oraz śmietanę i wszystko razem wymieszać i smażyć przez kilka minut aby wszystkie smaki się połączyły.
Ugotowany i odcedzony makaron dodać na patelnię do szpinaku i wszystko razem wymieszać.
Makaron ze szpinakiem podawać od razu po przygotowaniu.