Sposób przygotowania:
Rogaliki z nadzieniem kokosowym
Nadzienie: Wszystkie składniki przełożyć do garnka. Podgrzewać, cały czas mieszając, aż tłuszcz się roztopi i wszystko się połączy. Nadzienie ostudzić. Ciasto: Wszystkie składniki na ciasto przełożyć do miski i szybko zagnieść. Ciasto podzielić na 3 mniej więcej równe części. Każdą część ciasta rozwałkować na koło o grubości ok. 3 mm. Każdy placek ciasta przekroić na 8 części tak, żeby otrzymać trójkąty. Na każdym trójkąciku z ciasta ułożyć po trochu nadzienia (w najszerszym jego miejscu). Zwinąć w ruloniki zaczynając od strony z nadzieniem, końce podwinąć do środka. Rogaliki układać na natłuszczonej i posypanej mąką blasze. Piec w 180 stopniach przez ok. 20 minut (aż się ładnie zrumienią). Jeszcze ciepłe rogaliki polukrować.