Sposób przygotowania:
Rolada czekoladowa z budyniem
Białka oddzielamy od żółtek i ubijamy z cukrem na sztywną pianę A do ubitej piany dodajemy pozostałe składniki na ciasto. Wszystko dokładnie miksujemy i wylewamy na wyłożoną foremkę papierem i posmarowanym olejem. (FOREMKA PROSTOKĄTNA) To rozsmarowaniu równo ciasta , wstawiamy ciasto do rozgrzanego piekarnika na około 15-17min w temperaturze 200stopni. Po upieczeniu wykładamy biszkopt na ściereczkę i rolujemy. Odkładamy do ostygnięcia. Masa. A kiedy nam rolada stygnie przygotowujemy krem czyli inaczej budyń (zgodnie z informacją na opakowaniu) Po czym dodajemy masło lub margarynę i cukier. Wszystko dokładnie mieszamy. Dodajemy na roladę i wstawiamy do lodówki na minimum 3 godziny. Przy podaniu posypujemy roladę kakao. Smacznego!