Sposób przygotowania:
Rolada drobiowa nadziana grzybami i camembertem
Kurki czyścimy. Pieczarki i cebulę kroimy w kosteczkę. Wszystko smażymy na rozgrzanej patelni. Przyprawiamy solą i pieprzem. Filet kroimy na cieńsze płaty. Na desce rozkładamy pierwszy płat, przyprawiamy przyprawą do mięsa, układamy suszone pomidory, grzyby z cebulką i ziołowy ser. Przykrywamy drugim płatem mięsa. Formujemy roladę (boki zakładamy do środka). Mięso posypujemy przyprawą do mięsa. Roladę szczelnie owijamy folią aluminiową i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180*C przez 40 minut.
![Rolada drobiowa nadziana grzybami i camembertem Rolada drobiowa nadziana grzybami i camembertem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/rolada-drobiowa-nadziana-grzybami-i-camembertem-301379.jpg)
![Rolada drobiowa nadziana grzybami i camembertem Rolada drobiowa nadziana grzybami i camembertem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/rolada-drobiowa-nadziana-grzybami-i-camembertem-301380.jpg)
![Rolada drobiowa nadziana grzybami i camembertem Rolada drobiowa nadziana grzybami i camembertem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/rolada-drobiowa-nadziana-grzybami-i-camembertem-301381.jpg)
![Rolada drobiowa nadziana grzybami i camembertem Rolada drobiowa nadziana grzybami i camembertem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/rolada-drobiowa-nadziana-grzybami-i-camembertem-301382.jpg)
marietta
misia5
VioletoweKucharzenie
zbysiowa
VioletoweKucharzenie
Dziękuję:-)