Sposób przygotowania:
Rolada waflowa z bananem.
Kostkę margaryny rozpuścić w garnuszku.Dodać cukier i kakao.Wymieszać i odstawić do ostygnięcia.Dwa wafle odłożyć.Galaretkę rozrobić według przepisu na opakowaniu i schłodzić. Następnie galaretkę przelać do masy kakaowej,dodając rodzynki oraz wiórki kokosowe.Herbatniki i resztę wafli rozkruszyć dodając do masy.Masa nie morze być rzadka.Dwie ściereczki namoczyć i odcisnąć.Jeden cały wafel ułożyć na ściereczkę,przykryć,drugi płat wafla przekroić na pół ,ułożyć na ściereczkę i przykryć kolejną.Gdy wafle lekko namiękną,zdjąć ściereczki.Połówkę wafla założyć przy końcu całego płatu wafla.Masę wyłożyć i rozsmarować na całość.Banany obrać ze skórki,ułożyć przy końcu.Delikatnie zwinąć i włożyć do lodówki do zastygnięcia.
marietta