A.B.

A.B.

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 259]

Rolada z farszem paprykowym

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

rolada dla smakoszy z dużą ilością papryki i sera

Rolada z farszem paprykowym

Składniki:

Rolada z farszem paprykowym

 

  • 1 op.mrożonego ciasta francuskiego
  • 0,5 g mięsa mielonego drobiowego
  • 1 papryka żółta
  • 1 papryka zielona
  • 1 cebula biała sałatkowa
  • 1 puszka kukurydzy
  • kawałek sera żółtego
  • ketchup ostry
  • olej do smażenia

Sposób przygotowania:

Rolada z farszem paprykowym
Ciasto rozwałkowujemy na cienki placek,rozkładamy ser w plastrach. Mięso przesmażamy i dusimy warzywa pokrojone w kostkę, układamy mięso i warzywa na serze,posypujemy kukurydzą, całość zwijamy w roladę.Pieczemy na złoty kolor w temperaturze 180*, podajemy na gorąco z ketchupem. SMACZNEGO.