Sposób przygotowania:
rolada z żółtego sera wg lipka02
Pieczarki pokroić i podsmażyć na tłuszczu.Do zestawionego z ognia garnka z wrzącą wodą włożyć na parę minut żółty ser.Do pieczarek włożyć ser topiony,podgrzewać,mieszając na lekkim ogniu,dodać do tego posiekane jaja,pokrojony ogórek,zieleninę oraz przyprawy.
Ser wyjąć z wody,odsączyć,rozwałkować na prostokatny placek,posmarować farszem,zrolować i owinąć szczelnie folią aluminiową.Włożyć do lodówki na około 2 godz. Przed podaniem pokroić w plastry i udekorować
Ser wyjąć z wody,odsączyć,rozwałkować na prostokatny placek,posmarować farszem,zrolować i owinąć szczelnie folią aluminiową.Włożyć do lodówki na około 2 godz. Przed podaniem pokroić w plastry i udekorować