Sposób przygotowania:
Roladki cannelloni
Makron gotujemy na pół twardo. Odcedzamy go. Jajka gotujemy na twardo . Ugotowane studzimy i obieramy. Ser feta kroimy na mniejsze części. Dokładamy do niego pokrojone jajka oraz odrobinę posiekanej natki pietruszki. Całość mieszamy. Tak przygotowanym farszem napełniamy ugotowany makaron. Pierś z kurczaka dzielimy na 4 porcje . Każdą cześć rozbijamy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Na każdym rozbitym płacie układamy po jednej napełnionej rurce. Zwijamy roladki. Tak przygotowane smażymy do miękkości z obu stron na rozgrzanym oleju.
![Roladki cannelloni Roladki cannelloni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-cannelloni-248510.jpg)
![Roladki cannelloni Roladki cannelloni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-cannelloni-248511.jpg)
![Roladki cannelloni Roladki cannelloni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-cannelloni-248512.jpg)
![Roladki cannelloni Roladki cannelloni](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-cannelloni-248513.jpg)
marietta
jaga85
cieszę się!!!!