Sposób przygotowania:
Roladki drobiowe z serem
Mięso oczyszczamy, lekko rozbijamy i oprószamy przyprawą do drobiu. Odstawiamy na około 30 minut do lodówki. Na każdy płat mięsa nakładamy po 2 plasterki sera i rolujemy. Tak przygotowane roladki panierujemy dwukrotnie w rozmąconym jajku i bułce tartej. Smażymy roladki na głębokim oleju z każdej strony. Smacznego!
![Roladki drobiowe z serem Roladki drobiowe z serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-drobiowe-z-serem-181695.jpg)
![Roladki drobiowe z serem Roladki drobiowe z serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-drobiowe-z-serem-181696.jpg)
![Roladki drobiowe z serem Roladki drobiowe z serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-drobiowe-z-serem-181697.jpg)
![Roladki drobiowe z serem Roladki drobiowe z serem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-drobiowe-z-serem-181698.jpg)