Sposób przygotowania:
Roladki schabowe z boczkiem i mini-ogóreczkami
Plastry schabu umyć i bardzo cienko rozbić. Natrzeć oliwą, oprószyć przyprawami. Boczek pokroić w cienkie plastry. Plastry boczku rozłożyć na kawałkach mięsa. Na boczek ułożyć ogóreczki. Zwinąć roladki. Przełożyć do parowaru. Gotować przez 35 minut. Podawać z ziemniakami i warzywami gotowanymi na parze.
![Roladki schabowe z boczkiem i mini-ogóreczkami Roladki schabowe z boczkiem i mini-ogóreczkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-z-boczkiem-i-mini-ogoreczkami-274114.jpg)
![Roladki schabowe z boczkiem i mini-ogóreczkami Roladki schabowe z boczkiem i mini-ogóreczkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-z-boczkiem-i-mini-ogoreczkami-274115.jpg)
![Roladki schabowe z boczkiem i mini-ogóreczkami Roladki schabowe z boczkiem i mini-ogóreczkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-z-boczkiem-i-mini-ogoreczkami-274116.jpg)
![Roladki schabowe z boczkiem i mini-ogóreczkami Roladki schabowe z boczkiem i mini-ogóreczkami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-schabowe-z-boczkiem-i-mini-ogoreczkami-274117.jpg)