Sposób przygotowania:
Roladki schabowe z mozarellą, oliwkami i pomidorem
Mięso umyj, osusz, pokrój na kotlety i utłucz tłuczkiem do mięsa. Pomidory pokrój na cienkie plasterki. Posól mięso z jednej strony i na tej też stronie układaj kawałki mozzarelli, oliwki i plastry pomidorów.
Zwiń w roladki i podsmaż na oleju z wszystkich stron na brązowo. Włącz piekarnik na 200 ° C termo obieg i piecz roladki zanurzone w mleku kokosowym wymieszanym z curry tak do mniej niż do połowy.
Po 15 minutach odwróć mięso i piecz kolejne 15 -20 aż się podrumienią. Podawaj np. z purre ziemniaczanym i dowolną sałatą.
Zwiń w roladki i podsmaż na oleju z wszystkich stron na brązowo. Włącz piekarnik na 200 ° C termo obieg i piecz roladki zanurzone w mleku kokosowym wymieszanym z curry tak do mniej niż do połowy.
Po 15 minutach odwróć mięso i piecz kolejne 15 -20 aż się podrumienią. Podawaj np. z purre ziemniaczanym i dowolną sałatą.