Sposób przygotowania:
Roladki schabowe z suszonymi pomidorami
Kotlety schabowe roztłucz, oprósz solą, pieprzem, obsyp słodką i ostrą papryką. Na każdy kotlet nałóż po pół łyżeczki musztardy i rozsmaruj, połóż po plastrze sera żółtego, na sam brzeg połóż 3 pomidory suszone. roladki zwiń składając boki do środka, zepnij wykałaczkami.
Włóż na godzinę do lodówki, żeby mięso naszło przyprawami i musztardą. Panieruj roladki w mące, roztrzepanym jajku i bułce. Smaż z dwóch stron na złoty kolor.
Podawaj z ziemniakami opiekanymi i dowolną surówką.
Włóż na godzinę do lodówki, żeby mięso naszło przyprawami i musztardą. Panieruj roladki w mące, roztrzepanym jajku i bułce. Smaż z dwóch stron na złoty kolor.
Podawaj z ziemniakami opiekanymi i dowolną surówką.