Sposób przygotowania:
Roladki z serem i zieleniną
Filety drobiowe umyć, osuszyć ręcznikiem papierowym, podzielić na 4 porcje. Następnie dobrze rozbić mięso, oprószyć solą i pieprzem. Natkę pietruszki i koperek opłukać, osuszyć.
Na każdym filecie układać natkę pietruszki i koperku, oraz słupki sera. Zwijać roladki, panierować w mące , zanurzać w jajku roztrzepanym ze szczyptą soli i pieprzu. Obtaczać w tartej bułce.
Rozgrzać tłuszcz na patelni, smażyć roladki z obu stron na złoty kolor. Smacznego !
Na każdym filecie układać natkę pietruszki i koperku, oraz słupki sera. Zwijać roladki, panierować w mące , zanurzać w jajku roztrzepanym ze szczyptą soli i pieprzu. Obtaczać w tartej bułce.
Rozgrzać tłuszcz na patelni, smażyć roladki z obu stron na złoty kolor. Smacznego !