Sposób przygotowania:
Roladki z serkiem topionym
Podwójną pierś kroimy na 2 połowy i przecinamy na cienkie kotleciki.Zafoliujmy deskę i tłuczek,tak zabezpieczonymi przyrządami rozbijamy delikatnie mięsko.Jedną stronę mięsa posypujemy przyprawą Knorr,a drugą vegetą.Kawałeczki serka topionego układamy na szerszym brzegu fileta i zwijamy,pilnując,aby cały serek był zawinięty.Tak przygotowane roladki,panierujemy po kolei w mące,jajku i tartej bułce.Smżymy na lekko brązowy kolor.Podajemy z surówką i gotowanymi ziemniakami.
SMACZNEGO.
SMACZNEGO.
Sarenka
A.B.
teresa13
misia53
kinga
Natala1210
A.B.
Dzięki Natalko,w Twoich ustach to WIELKA sprawa dla kogoś szalejącego po garach jak ja,czasami coś zaczynam robić i na serio trudno mi powiedzieć jaki będzie efekt końcowy,do jednego doszłam-NIE WARIOWAĆ z przyprawami