agata17ko

agata17ko

Szef Kuchni
[Przepisów: 126]

rolady pasztetowe

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Rolady na obiad dla 5 osób

rolady pasztetowe

Składniki:

rolady pasztetowe

 

  • pięć 1,5 cm plastrów mięsa wołowego
  • pasztet drobiowy DROP
  • marchew pokrojona w słupki,
  • cebula,
  • ogórek kiszony
  • jajko na twardo

Sposób przygotowania:

rolady pasztetowe
Mięso rozbić na cienki plastry, posmarować pasztetem, na końcach oukładać marchew, plaster ogórka, ćwiartke jajka i ćwiartke cebuli. całośc zainąc w rulon i obwiązać nitką. Obsmażyć na patelni a następnie przełożyć do rondla i zalać wodą. Zostawić do gotowania na 1,5 godziny!