Sposób przygotowania:
Rosół świąteczny
Mięsa włożyć do garnka.Wlać 0k. 2,5l wody. Zagotować i dokładnie odszumować. Włożyć warzywa.Posolić, włożyć przyprawy. Gotować na wolnym ogniu do miękkości mięs. Mięso wyjąć.Rosół przecedzić. Podawać z zieloną pietruszką i drobnym (najlepiej domowym) makaronem.
eli_555
elzbieta8960
Jojo
msewka
Persik
Henia
Spróbuj, warto!
Niuniaczka
Henia
W połączeniu ze smakiem wołowiny gąska daje niepowtarzalny smak! Ale nie może być tej gęsiny dużo, ja daję tylko jedno skrzydło.
bogda46
Henia
Babciagramolka
Henia
Dzięki Buniu!
dusia30
Henia
Cieszę się, że Ci smakował! Pozdrawiam!
margolbn
Henia
Odwetowiec, zjedynkowała mi wszystkie przepisy, bo znalazłam jej plagiat!Teraz zaczęła "komentować" bo już nic więcej zrobić mi nie może.Okropna kobieta! co za mściwość a ja jej przepisy tak dobrze oceniłam (3-4)!
A co do moich przepisów to są jakie są, a jak się podobają widać po powyższych komentarzach!
Babciagramolka
Jak sie nie ma pojęcia o gotowaniu to sie nie ocenia i nie komentuje innych ( a osoba która łamie regulamin kopiując cudze przepisy raczej na gotowaniu się nie zna. )Więc daruj sobie pisanie głupot pod przepisami Heni bo akurat jej kuchnię już poznaliśmy i wiemy , ze jrest smaczna .
evita0007