Sposób przygotowania:
Rwany kurczak z warzywami
Piersi z kurczaka gotujemy do miękkości w 2 łyżkach Bukietu Smaku. Gdy mięso będzie miękkie, studzimy je i rozrywamy. W tym czasie cebulę kroimy w kostkę i smażymy na maśle, pieczarki obieramy i kroimy w plasterki. Następnie podsmażamy, dorzucając do cebuli i przyprawiamy solą i pieprzem. Papryki kroimy w kostkę i również smażymy wraz z pieczarkami i cebulą. Na koniec wrzucamy mieszankę meksykańską. Chwilę dusimy wszystko razem. Porwane, ugotowane piersi wrzucamy do garnka, wlewamy 3 chochle powstałego rosołu i dorzucamy podsmażone: cebulę, pieczarki i papryki oraz mieszankę. Wszystko razem gotujemy około 30 minut, przyprawiając przyprawą curry i pieprzem. Podajemy z ugotowanym ryżem