Sposób przygotowania:
Ryba biała
cebule pokroić w grubsza kostkę ,paprykę
pokroić tez w grubsza kostkę i podsmażyć na
oleju ,ogórki pokroić w słupki i dodać do cebuli i papryki ,
Wszystko chwile smażyć razem i dodać do zalewy ,ja dodałam
kukurydze jeszcze ,
Filety przyprawić sola ,pieprzem ,ja skrapiam
cytryna ,następnie obtaczam w mace i smażę .
Jak kto lubi to filety można panierować w cieście
naleśnikowym .Rybę układać w naczyniu i polewać zalewa .
Można jeść na zimno i na gorąco ,Smacznego.
pokroić tez w grubsza kostkę i podsmażyć na
oleju ,ogórki pokroić w słupki i dodać do cebuli i papryki ,
Wszystko chwile smażyć razem i dodać do zalewy ,ja dodałam
kukurydze jeszcze ,
Filety przyprawić sola ,pieprzem ,ja skrapiam
cytryna ,następnie obtaczam w mace i smażę .
Jak kto lubi to filety można panierować w cieście
naleśnikowym .Rybę układać w naczyniu i polewać zalewa .
Można jeść na zimno i na gorąco ,Smacznego.
margolata
luna