Sposób przygotowania:
Ryba dla diabetyków
Filety rybne rozmrozić,na patelnie wlać wodę ok.1/3 szkl.
Jeżeli chcemy można wsypać łyżeczkę jarzynki w proszku.
Włożyć ryby i dusić 5 min.potem przewrócić na drugą stronę.
Miedzy czasie posiekać drobniutko czosnek i natkę pietruszki.
Ryby doprawić solą i pieprzem oraz sokiem z cytryny.
Posypać czosnkiem i natką pietruszki.
W razie wyparowania wody trochę dolewamy i dusimy ok.
10-15 min.
Jeżeli chcemy można wsypać łyżeczkę jarzynki w proszku.
Włożyć ryby i dusić 5 min.potem przewrócić na drugą stronę.
Miedzy czasie posiekać drobniutko czosnek i natkę pietruszki.
Ryby doprawić solą i pieprzem oraz sokiem z cytryny.
Posypać czosnkiem i natką pietruszki.
W razie wyparowania wody trochę dolewamy i dusimy ok.
10-15 min.