Sposób przygotowania:
Ryba po chińsku
Filety rybne pokroić w kawałki. Przyprawić solą i pieprzem. Następnie zanurzać w rozmąconym jajku i obtoczyć w bułce tartej. Usmażyć na oleju. Cebulę, ogórki konserwowe i paprykę pokroić w kostkę.
Z przepisu na zalewę, wymieszać razem olej, wodę, koncentrat pomidorowy, ocet, ketchup, cukier oraz na koniec doprawić solą i pieprzem do smaku.
W dużym, głębokim półmisku układać warstwowo, na przemian usmażone ryby, posypać ogórkami, papryką i cebulą, znowu ryby i znowu posypać ogórkami, papryką i cebulą. Zrobić przynajmniej dwie takie warstwy, a następnie polać całość zrobioną zalewą.
Z przepisu na zalewę, wymieszać razem olej, wodę, koncentrat pomidorowy, ocet, ketchup, cukier oraz na koniec doprawić solą i pieprzem do smaku.
W dużym, głębokim półmisku układać warstwowo, na przemian usmażone ryby, posypać ogórkami, papryką i cebulą, znowu ryby i znowu posypać ogórkami, papryką i cebulą. Zrobić przynajmniej dwie takie warstwy, a następnie polać całość zrobioną zalewą.
kinga
siwa12345
Sarenka
Natala1210
wio
Anula
Nigella
yourash
jovi
sorki, nazwa? a być nie może?