Sposób przygotowania:
Rybka zapiekana z serem
Filety rybne myjemy,osuszamy papierowym ręcznikiem,dzielimy na porcje,każdą porcję solimy,posypujemy oregano lub tymiankiem.
przycinamy 4 arkusiki folii,smarujemy je olejem i na każdym arkuszu układamy porcję ryby.
Na rybę wykładamy poszatkowane pieczarki,zawijamy brzeg folii,wstawiamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni, po 20 min rozchylamy folię.
Na każdej porcji układamy ser i trzymamy w piekarniku aż ser się roztopi.
podajemy bezpośrednio po wyjęciu z piekarnika.
przycinamy 4 arkusiki folii,smarujemy je olejem i na każdym arkuszu układamy porcję ryby.
Na rybę wykładamy poszatkowane pieczarki,zawijamy brzeg folii,wstawiamy do nagrzanego piekarnika 180 stopni, po 20 min rozchylamy folię.
Na każdej porcji układamy ser i trzymamy w piekarniku aż ser się roztopi.
podajemy bezpośrednio po wyjęciu z piekarnika.