Sposób przygotowania:
Sałatka z fasolki szparagowej z rukolą
Z fasolki odciąć końce, umyć.
Gotować do miękkości z dodatkiem soli, odcedzić, ostudzić.
Pomidory, paprykę oraz obrane ogórki pokroić w kostkę.
Rzodkiewki w plasterki.
Szczypior wraz z dymką posiekać drobno.
Składniki na sos wymieszać razem.
Warzywa umieścić w misce, wlać sos ziołowy.
Dokładnie wymieszać.
Gotować do miękkości z dodatkiem soli, odcedzić, ostudzić.
Pomidory, paprykę oraz obrane ogórki pokroić w kostkę.
Rzodkiewki w plasterki.
Szczypior wraz z dymką posiekać drobno.
Składniki na sos wymieszać razem.
Warzywa umieścić w misce, wlać sos ziołowy.
Dokładnie wymieszać.
SylaUla
Martyna12
Dziękuję :)