Sposób przygotowania:
Sałatka z kurczakiem, fetą i czerwoną fasolą
Mięso opłukać i pokroić w kostkę. Usmażyć na oleju z przyprawą d kurczaka. Ser feta pokroić w kostkę. Fasolę odsączyć i opłukać. Jajka ugotować na twardo i pokroić na dosyć duże kawałki – kroiłam na osiem części.
Czosnek obrać i rozgnieść w prasce. Dodać do niego śmietanę i majonez. Wymieszać. Sałatę opłukać i poszarpać.
Sałatkę układamy warstwowo: sałata+ kurczak + jajka + fasola + sos czosnkowy + feta + sałata
Czosnek obrać i rozgnieść w prasce. Dodać do niego śmietanę i majonez. Wymieszać. Sałatę opłukać i poszarpać.
Sałatkę układamy warstwowo: sałata+ kurczak + jajka + fasola + sos czosnkowy + feta + sałata