Sposób przygotowania:
Sałatka z tuńczyka po tajsku.
Tuńczyka wyjąć z puszki na sitko,odsączając przy okazji,tak sa-
-mo jak groszek konserwowy,kiełki sojowe i pędy z bambusa.,a potem rozgnieść w miseczce widelcem.Grzy-
-bki zalać wrzątkiem,odsączyć,pokroić w paski,jajo ugotować,obr-
-ać i posiekać,a papryczkę chilli posiekać na talarki.Wszystko dodać do dużej salaterki i wymieszać skrapiając sosem słodko-kwaśnym lub z limonki.
-mo jak groszek konserwowy,kiełki sojowe i pędy z bambusa.,a potem rozgnieść w miseczce widelcem.Grzy-
-bki zalać wrzątkiem,odsączyć,pokroić w paski,jajo ugotować,obr-
-ać i posiekać,a papryczkę chilli posiekać na talarki.Wszystko dodać do dużej salaterki i wymieszać skrapiając sosem słodko-kwaśnym lub z limonki.