Sposób przygotowania:
Salceson
Biszkopt- ubić pianę. Do żółtek dodać cukier i mąkę a następnie pianę i lekko wymieszać.
Roztopić margarynę z cukrem, dodać mąkę i wymieszać na kruszonkę i wystudzić. Kruszonkę lekko wymieszać z ciastem I. Upiec i przekroić na pół. Następnie upiec biszkopt. Wykroić w nim rzędami dziurki (kieliszkiem). Na spód dajemy ciemne ciasto, następnie krem, kładziemy biszkopt- wlewamy w dziurki krzepnącą galaretkę. Potem krem i przykrywamy drugim ciastem. Opcjonalnie można polać polewą.
Smacznego
Roztopić margarynę z cukrem, dodać mąkę i wymieszać na kruszonkę i wystudzić. Kruszonkę lekko wymieszać z ciastem I. Upiec i przekroić na pół. Następnie upiec biszkopt. Wykroić w nim rzędami dziurki (kieliszkiem). Na spód dajemy ciemne ciasto, następnie krem, kładziemy biszkopt- wlewamy w dziurki krzepnącą galaretkę. Potem krem i przykrywamy drugim ciastem. Opcjonalnie można polać polewą.
Smacznego