Sposób przygotowania:
Sandwicze z szynką i świeżym ogórkiem
kromek chleba okroić ze skórki
ogórka umyć pokroić w plasterki (zostawić tylko te największe plasterki)
kromki chleba posmarować margaryną (cienko)
na kromkach położyć plasterek ogórka tak by zakrył całą kromkę chleba
na ogórka położyć plasterek szynki .
każdą kanapkę przykryć następną kromką chleba
można kanapki przecisnąć tak by ich grubość się wyrównała
np. deseczką do krojenia
później tylko przekroić kanapeczki w kształt trójkąta
potem najlepiej zawinąć w folie spożywczą i włożyć do lodówki na 20 minut no i tylko życzyć smacznego
owijamy w folie dlatego gdyż później daję większy efekt w smaku czuć świeżość i zapach
ogórka umyć pokroić w plasterki (zostawić tylko te największe plasterki)
kromki chleba posmarować margaryną (cienko)
na kromkach położyć plasterek ogórka tak by zakrył całą kromkę chleba
na ogórka położyć plasterek szynki .
każdą kanapkę przykryć następną kromką chleba
można kanapki przecisnąć tak by ich grubość się wyrównała
np. deseczką do krojenia
później tylko przekroić kanapeczki w kształt trójkąta
potem najlepiej zawinąć w folie spożywczą i włożyć do lodówki na 20 minut no i tylko życzyć smacznego
owijamy w folie dlatego gdyż później daję większy efekt w smaku czuć świeżość i zapach