Sposób przygotowania:
Schab w galarecie
Schab umyć, osuszyć, natrzeć kolendrą, solą i pieprzem, odstawić w chłodne miejsce na 2 godz.
Schab przełożyć do formy,piec 1-1,5 godz w 180 stop.
Następnie ostudzony schab pokroić w plastry, sok jabłkowy zagotować, wymieszać ze spęczniałą żelatyną, ostudzić.
Cytrynę wyszorować, opłukać, pokroić w plastry
Plastry schabu na przemian z cytryną ułożyć na półmisku, udekorować według swojego uznania.
Mięso zalać galaretką, schłodzić w lodówce.
Schab przełożyć do formy,piec 1-1,5 godz w 180 stop.
Następnie ostudzony schab pokroić w plastry, sok jabłkowy zagotować, wymieszać ze spęczniałą żelatyną, ostudzić.
Cytrynę wyszorować, opłukać, pokroić w plastry
Plastry schabu na przemian z cytryną ułożyć na półmisku, udekorować według swojego uznania.
Mięso zalać galaretką, schłodzić w lodówce.