justynak223

justynak223

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1232]

Schabowe w podwójnej panierce

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

dla tych którzy lubią coś dobrego

Schabowe w podwójnej panierce Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Schabowe w podwójnej panierce

 

  • 8 kotletów schabowych
  • sól,pieprz,vegeta do smaku

 

Sposób przygotowania:

Schabowe w podwójnej panierce
Kotlety doprawiamy solą,pieprzem i vegetą. Ubijamy przez folię. Każdy kotlet obtaczamy w mące, potem w rozkłuconym z przyprawami jajkui nakońcu w bułce tartej. Smażymy na złoto z obu ston.
Schabowe w podwójnej panierce
Etap 1 Obtaczamy w mące
Schabowe w podwójnej panierce
jajku i bułce
Schabowe w podwójnej panierce
Etap 2 Już usmażone