Sposób przygotowania:
seler na kanapki
Przygotowanie:
Warzywa umyć,dokładnie oczyścić,zalać obficie zimną wodą i gotować.Ser zetrzeć na tarce,cebulę z szynką pokroić w drobną kostkę,dołożyć śmietany,wymieszać.Posolić.Margarynę roztopić na palniku,wsypać do niej przygotowane warzywa i smażyć.Ugotowane selery włożyć do zimnej wody,obrać,pokroić w plasterki.Wszystko włożyć do żaroodpornej formy i piec w temp.225 s.c przez 20 minut do zrumienienia.Posypać wedle uznania papryką.
Warzywa umyć,dokładnie oczyścić,zalać obficie zimną wodą i gotować.Ser zetrzeć na tarce,cebulę z szynką pokroić w drobną kostkę,dołożyć śmietany,wymieszać.Posolić.Margarynę roztopić na palniku,wsypać do niej przygotowane warzywa i smażyć.Ugotowane selery włożyć do zimnej wody,obrać,pokroić w plasterki.Wszystko włożyć do żaroodpornej formy i piec w temp.225 s.c przez 20 minut do zrumienienia.Posypać wedle uznania papryką.