Sposób przygotowania:
Selerowo-Pietruszkowy Halibut
Rybę myjemy i osuszamy ręcznikiem papierowym. Teraz tak: Pietruszkę i seler siekamy.Następnie wkładamy do blendera wraz z łyzką oliwy i blenderujemy na gładką masę.Do miski wkładamy rybę i kropimy ją porządnie cytryną,solimy,pieprzymy a następnie smarujemy z każdej strony naszą zieloną papką. Wkładamy do lodówki na min.30 minutek. Po tym czasie wyjmujemy rybę i kładziemy ją na folię aluminiową ,zawijamy i wkładamy do piekarnika rozgrzanego do 200*C.Pieczemy ja 30 minut-potem odkrywamy folie i jeszcze podpiekamy rybkę około 5-10 minutek. SMACZNEGO . . . . .Podajemy z czym kto lubi. Ja podałam z młodymi ziemniaczkami i surówką z kapustki kiszonej. . . . .
haniakson
evita0007
bo Ja to pomysłowy Dobromir hihi ^^
Sarenka
danusia29
evita0007
Prosze zrobic od razu więcej jesli uwielbiasz rybki ,na prawde pycha ja zrobiłam za mało i śmierdziało malizną :D
bernika
Netka
Swietny przepis,zrobie na pewno i sprobuje pietruszke zastapic kolendra:)
evita0007
Oczywiście to już według twojego gustu Netko :-)
Tit
evita0007
dziękuję i pyszny :-) pozdrawiam serdecznie :-)
Tit
http://www.bio-przepisy.pl/ryby/562/selerowo-pietruszkowy-bio-halibut
Tit
Dumnie wspierane przez WordPressa.
Nie tylko nie zaprzestali procederu kradzieży ale bezczelnie każą sobie wskazać przepisy, które zostały skopiowane, część usunęli, część poprzerabiali i nadal ciągną z automatu. To jakaś szajka złodziejska
evita0007
I co można z tym zrobić ??? przecież tak nie można prawda ? :(
evita0007
msewka
Netka
Zgadza sie Msewko:)
Zobilam dzisiaj rybe wedlug tego przepisu,nie mialam halibuta,zastapilam inna ale nie odpuszczam i nastepny bedzie halibut:)bo bede na pewno czesto wracala do tego przepisu.Zdrowo i pysznie!Polecam bardzo wszystkim:)
Netka
evita0007
no to super Netko cieszę się ,bo mi teraz tylko tak rybki smakuja hihi :D odzwyczaiłam sie normalnie od panierki ^^
Netka
evita0007
Z miętą też robiłam.Rewelacja !!!!! hihi ;)
gusia1000