Sposób przygotowania:
Sernik Butterscotch
1. Spód kupny (może być własnej roboty) należy podpiec 10 do 15 minut w temp 200C.
2. Zrobić budyń według przepisu na opakowaniu.
3. Wymieszać ser z pozostałymi składnikami, wylać na przygotowany uprzednio spód.
4. Włożyć 4 łyżki budyniu do sera i wymieszać lekko z masą serową, piec w temp. 180C około 1 godz.
5. Podawać z Kremem Bawarskim i polewą czekoladową.
2. Zrobić budyń według przepisu na opakowaniu.
3. Wymieszać ser z pozostałymi składnikami, wylać na przygotowany uprzednio spód.
4. Włożyć 4 łyżki budyniu do sera i wymieszać lekko z masą serową, piec w temp. 180C około 1 godz.
5. Podawać z Kremem Bawarskim i polewą czekoladową.
Polpal