Sposób przygotowania:
Sernik Dulce de Leche
Wymieszać mikserem wszystkie składniki z serem (ser w temperaturze pokojowej albo można go włożyć na 30 sekund do mikrofalówki) dodając po jednym składniku za każdym razem z wyjątkiem rodzynek. Po wymieszaniu dodać ręcznie rodzynki i wylać ciasto do formy, piec w temp. 175-180C ok. 1 godziny.
UWAGA - co widać na wierzchu sernika jest to niedokończony Krem Bawarski, to znaczy ser wymieszany z budyniem i mlekiem bez bitej śmietany, smaczne to wyszło, nie powiem, chociaż masa jest trochę elastyczna, polecam Łatwy Krem Bawarski https://gotujmy.pl/latwy-krem-bawarski,przepisy-szybkie-i-smaczne-przepis,102226.html
UWAGA - co widać na wierzchu sernika jest to niedokończony Krem Bawarski, to znaczy ser wymieszany z budyniem i mlekiem bez bitej śmietany, smaczne to wyszło, nie powiem, chociaż masa jest trochę elastyczna, polecam Łatwy Krem Bawarski https://gotujmy.pl/latwy-krem-bawarski,przepisy-szybkie-i-smaczne-przepis,102226.html