Sposób przygotowania:
Sernik gotowany
CAŁE JAJKA Z TWAROGIEM I MASŁEM ZMIKSOWAĆ. PRZEŁOŻYĆ DO GARNKA I POSTAWIĆ NA MAŁY GAZ (MAŁY OGIEŃ) I CIĄGLE MIESZAĆ.
BUDYŃ ROZMIESZAĆ W SZKLANCE MLEKA DOŁOŻYĆ 2 ŁYŻKI KARTOFLANKI, DOLAĆ TO DO TWAROGU. MIESZAĆ AŻ DO ZAGOTOWANIA. NA BLASZCE WYŁOŻYĆ BISZKOPTY LUB HERBATNIKI. NA BISZKOPTY WYLAĆ ZAGOTOWANA MASĘ I PRZYKRYĆ BISZKOPTAMI. POLAĆ POLEWĄ.
CZEKOLADĘ I MARGARYNĘ ROZTOPIĆ NA WOLNYM OGNIU.
PRZESTUDZIĆ I ZALAĆ TYM BISZKOPTY
BUDYŃ ROZMIESZAĆ W SZKLANCE MLEKA DOŁOŻYĆ 2 ŁYŻKI KARTOFLANKI, DOLAĆ TO DO TWAROGU. MIESZAĆ AŻ DO ZAGOTOWANIA. NA BLASZCE WYŁOŻYĆ BISZKOPTY LUB HERBATNIKI. NA BISZKOPTY WYLAĆ ZAGOTOWANA MASĘ I PRZYKRYĆ BISZKOPTAMI. POLAĆ POLEWĄ.
CZEKOLADĘ I MARGARYNĘ ROZTOPIĆ NA WOLNYM OGNIU.
PRZESTUDZIĆ I ZALAĆ TYM BISZKOPTY