Sposób przygotowania:
Sernik gotowany na kruchym
Składniki na ciasto zagęści i schłodzić. Podzielić na trzy części. Każdy kawałek ciasta rozwałkować i upiec temperaturze 180 stopni. Wystudzić.
Ser utrzeć z cukrem i z jajami. Margarynę roztopić i wlać masę serową doprowadzić do wrzenia ciągle mieszając.
Następnie dodać owoce kandyzowane i budyń w proszku mieszać i podgrzewać aż zacznie odchodzić od ścianek.
Gorąca masą serową przełożyć ciasta kruche na wierzch ułożyć brzoskwinie i zalać tężejącą galaretką.
Dobrze schłodzić.
Ser utrzeć z cukrem i z jajami. Margarynę roztopić i wlać masę serową doprowadzić do wrzenia ciągle mieszając.
Następnie dodać owoce kandyzowane i budyń w proszku mieszać i podgrzewać aż zacznie odchodzić od ścianek.
Gorąca masą serową przełożyć ciasta kruche na wierzch ułożyć brzoskwinie i zalać tężejącą galaretką.
Dobrze schłodzić.