Sposób przygotowania:
Sernik kokosowy
15 dkg margaryny miksujemy z cukrem waniliowym.Powoli dodajemy twaróg,20 dkg cukru,budyń,3 jajka,kaszę mannę i 1 łyżeczkę proszku do pieczenia.Miksujemy wszystko na jednolitą i gładka masę.+++10 dkg margaryny siekamy razem z mąką.Dodajemy do nich 10 dkg cukru,jaja i żółtko, wiórki kokosowe oraz 1 łyżeczkę proszku do pieczenia.Szybko zagniatamy ciasto.Formujemy kulę i wkładamy ją do lodówki na 40 minut.Ciasto dzielimy na 2 części i obydwie rozwałkowujemy na równe placki wielkości blachy.Jeden placek wkładamy do natłuszczonej blachy i pieczemy 5 minut w temperaturze 200*C.Na tym podpieczonym placku układamy masę serową i przykrywamy ją drugim plackiem.Pieczemy 70 minut w temperaturze 200*C.Wyjmujemy.Całkowicie studzimy.Smacznego!