Sposób przygotowania:
Sernik na spodzie
Twaróg rozgnieść widelcem i zmiksować ze śmietaną i sokiem z cytryny.Masło utrzeć z żółtkami i cukrami.Dodawać stopniowo masę serową- wymieszać z ubitą pianą z białek , budyniem i skórką kandyzowaną. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia wyłożyć ciasto i potem masę serową. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 160 stopni przez około 50 minut. Ostudzone ciasto można udekorować polewą czekoladową i kolorowymi cukierkami.
Wykonanie spodu:masło utrzeć z żółtkami i cukrami na puch.Dodać przesiane mąki z proszkiem,startą skórką z cytryny dokładnie wymieszać i połączyć z ubitą pianą z białek.
Wykonanie spodu:masło utrzeć z żółtkami i cukrami na puch.Dodać przesiane mąki z proszkiem,startą skórką z cytryny dokładnie wymieszać i połączyć z ubitą pianą z białek.