Sposób przygotowania:
Sernik na zimno
Formę prostokątna wysmarować masłem, dno oprószyć bułką tartą. Boki obłożyć srebrną folią.
Dno blachy wyłożyć biszkoptami,
Przeciśnięty ser połączyć z jogurtem i tężejącą galaretką ( pomarańcza i brzoskwinia ) , jajkiem, cukrem, skórką z cytryny, rodzynkami ( ilość - jak kto lubi ) i cukrem wanilinowym.
Wyłożyć ser na biszkopty .Tężejący ser obłożyć owocami i zalać tężejącą malinową galaretką.
Wstaw do lodówki na ok 1 godzinę.
Smacznego:)
Dno blachy wyłożyć biszkoptami,
Przeciśnięty ser połączyć z jogurtem i tężejącą galaretką ( pomarańcza i brzoskwinia ) , jajkiem, cukrem, skórką z cytryny, rodzynkami ( ilość - jak kto lubi ) i cukrem wanilinowym.
Wyłożyć ser na biszkopty .Tężejący ser obłożyć owocami i zalać tężejącą malinową galaretką.
Wstaw do lodówki na ok 1 godzinę.
Smacznego:)