Sposób przygotowania:
Sernik na zimno
Żelatynę zalać mlekiem, a kiedy spęcznieje rozpuścić w kąpieli wodnej. Śmietanę kremówkę ubić na sztywno z cukrem i cukrem waniliowym.
Ser zmiksować w osobnej misce na puszystą masę, wymieszać z ubitą śmietaną i wystudzoną żelatyną. Tak przygotowaną masą serową zalać biszkopty ułożone na dnie tortownicy. Wierzch udekorować owocami.
Galaretkę rozpuścić z gorącej wodzie zgodnie z proporcją na opakowaniu, a po wystygnięciu schłodzić w lodówce, żeby zaczęła tężeć i dopiero wtedy wylać ją na sernik.
Odstawić do całkowitego stężenia, najlepiej na noc. Smacznego :)
Ser zmiksować w osobnej misce na puszystą masę, wymieszać z ubitą śmietaną i wystudzoną żelatyną. Tak przygotowaną masą serową zalać biszkopty ułożone na dnie tortownicy. Wierzch udekorować owocami.
Galaretkę rozpuścić z gorącej wodzie zgodnie z proporcją na opakowaniu, a po wystygnięciu schłodzić w lodówce, żeby zaczęła tężeć i dopiero wtedy wylać ją na sernik.
Odstawić do całkowitego stężenia, najlepiej na noc. Smacznego :)
skuter5
Czekoladka 2
mocsłodkości
lukrowanepierniczki
ciasteczka